Om Fordi IT

Fordi IT er startet som et samarbejde af freelancere. Gennem årene har vi arbejdet på mange forskellige projekter inden for forskellige brancher, som udviklere, konsulenter og scrum masters.

Vi fokuserer på at lave effektive og enkle løsninger for vores kunder. For at nå dette er vi nået frem til vores to faste holdepunkter.

Keep IT simple
Ofte hører man om IT-systemer med lange svartider og besværlige brugergrænseflader. Vores fokus på at holde tingene simple resulterer derimod i bedre og hurtigere løsninger, som alle kan bruge. Den bedste brugerflade er den brugeren ikke mærke til, men som gør brugerens daglige arbejde nemmere. Ved at fokusere på simpelhed og effektivitet på den tekniske side forbedres også brugerens oplevelse, ved at have hurtige svartider, selv med mange samtidige brugere.


Keep IT real

Vi tænker med kunden for at finde ud af hvad han præcis vil have. Også selv om kunden ændrer mening undervejs. Efter en opstartsfase er der altid et system kørende, så kunden kan give feedback og bestemme hvad der efterfølgende skal laves. Vi tilføjer funktionalitet i korte iterationer, der sikrer at projektets omfang og udvikling hele tiden er under kontrol.